Yeni Normale Geçiş Planı

Coronavirus nedeniyle uygulanan kısıtlamalar 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibarı ile kademeli olarak kaldırılmaya başlandı. 19 Mart’tan bu yana kapalı olan ofisimizi açıyoruz. Şirketimiz mevcut çalışma modelleri ve risk analizlerimiz sonucunda yeni normale geçiş planımızı aşağıdaki gibi belirlemiştir.

  1. İstanbul ofisimiz yasal yazışmalar ve lojistik süreçlerinin işlemesi amacı ile 30 Eylül tarihine kadar iki nöbetçi personelimiz ile açık tutulacaktır. Nöbetçi personellerimiz haftalık nöbetler tutacak ve çapraz bulaşma riski ortadan kaldırılacaktır.
  2. Nöbetçi personelimize maske ve eldiven tedarik edilecek, ofis hijyeni sağlanacak ve tek kullanımlık mutfak eşyaları temin edilecektir.
  3. Ofislerimize misafir kabul edilmeyecektir.
  4. Diğer personelimizin tamamı ev ofis olarak çalışmaya evlerinden devam edeceklerdir.
  5. Ankara ofisimiz 30 Eylül tarihine kadar kapalı kalmaya devam edecek ve Ankara personelimiz ev ofis çalışmasına devam edecektir.
  6. İzin kullanan personelimiz dönüşlerde 14 gün evde karantina altında çalışacak, ofislerimize veya müşterilerimize gitmesi engellenecektir.
  7. Zorunlu yerinde çalışmalar haricinde diğer tüm çalışmalar uzaktan erişim ve uzaktan toplantı yöntemi ile gerçekleştirilecektir.
  8. Zorunlu hallerde ulaşımlar sadece şirket araçları ile yapılacaktır. İş amacı ile toplu taşıma kullanılması yasaklanmıştır.