NEBULA SECHARD’ı satın alıyor

Değerli müşterilerimiz ve iş ortaklarımız,

SECHARD şirketini satın aldığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Satın alma işlemlerinin tamamlanması ile birlikte mevcut SECHARD müşterileri 15 yıllık bilgi güvenliği deneyimi olan NEBULA ekibinden destek almaya devam edecekler. NEBULA müşterileri ise yepyeni bir teknolojiye önemli fırsatlarla sahip olma şansına ulaşacaklar.

SECHARD docker container temelli modern yazılım mimarisi ile ağ cihazları için güvenlik, sıkılaştırma, yönetim ve izleme özellikleri sunuyor. Gelişmiş Privileged Account Management modülü ile şifre ve erişim güvenliği sağlayabiliyor. Cihazlardaki güvenlik problemlerine neden olan hatalı konfigürasyonlar ve işletim sistemi zafiyetleri dakikalar içerisinde tespit edilip raporlanıyor ve üretilen güvenlik skorları ile güvenlik seviyesi ölçülebiliyor. Konfigürasyon hataları CLI öğrenmeye gerek kalmadan SECHARD yönetim konsolu üzerinden otomatik olarak giderilebiliyor. Cihaz işletim sistemleri SECHARD üzerinden güncellenebiliyor. Birden çok üreticinin cihazlarının bulunduğu ortamlarda SECHARD merkezi olarak CLI öğrenmeye gerek kalmadan tüm işlemlerin yapılmasına olanak sağlıyor. SOC & NOC CCTV özelliği ile izleme işlevini basit ve etkili hale getiriyor.

SECHARD hakkında detaylı bilgi için Ürün Broşürünü indirebilir, www.sechard.com adresini ziyaret edebilir veya satış ekibimizle temasa geçebilirsiniz.