Sentrigo Database Security İş Ortağımız Oldu

sentrigo

Database Security alanında Sentrigo ile iş ortaklığı yapmaya başladık. Sentrigo işi sadece Database güvenliği olan önemli bir şirket. Database Security Scanner ürünü olan Sentrigo Repscan,  aktif Database güvenliği sağlayan Hedgehog ve uygulamalardaki kullanıcıların Database aktivitelerini takip edebilen IDentifier ile Sentrigo uçtan uca Database güvenliği sağlayabiliyor.

Hedgehog Enterprise vPatch özelliği ile Database’e gönderilen ataklar gerçek zamanlı olarak tespit edilebiliyor ve durdurulabiliyor. Ayrıca tanımladığımız güvenlik kurallarına uymayan database erişimlerini de tespit edebiliyor ve engelleyebiliyoruz. Hedgehog vPatch özelliği ile önleyici güvenlik sağlarken Repscan ile Database Vulnerability Asesment, IDentifier ile ise gerçek zamanlı aktivite takibi yapabiliyoruz.

Sentrigo ürünlerinin tamamı Java programlama dilini kullanıyor ve Database sunucusunun üzerine yükleniyor. Donanım bazlı database security ürünlerinin doğurduğu ağ ve bakım problemleri Sentrigo ürünlerinde bulunmuyor.

Sentrigo yüksek ürün kabiliyeti sebebiyle McAfee ve LogLogic tarafından da oem olarak satılıyor. Bu nedenle Sentrigo diğer iş ortaklarımız ile uyumlu bir yol haritasına sahip.

Sentrigo ürünleri hakkında daha fazla bilgi ve demo talebiniz için lütfen iletişim formumuzu kullanın.