Bir Uluslararası Ödül Daha

nebula-mcafee-emea-awards

McAfee EMEA Emerging Markets Partner Of The Year ödülü bu yıl da Nebula’ya layık görüldü.

McAfee her yıl düzenlediği Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Ortakları toplantısında başarılı iş ortaklarını ödüllendiriyor. İçerisinde 84 ülkenin bulunduğu gelişmekte olan pazarlar (Emerging Markets) bölgesi için verilen Yılın İş Ortağı ödülü bu yıl da Nebula’ya takdim edildi.

14-16 Mayıs tarihlerinde İspanya’nın Marbella şehrinde yapılan iş ortakları toplantısının gala yemeği ve ödül töreni gecesinde Partner Of The Year ödülünü McAfee EMEA Başkanı Gert-Jan Schenk ve EMEA İş Ortakları Kanalı Başkanı David Small’un elinden aldık.

Emerging Markets Partner Of The Year ödülünü 2010 ve 2012 yıllarının ardından 2014 yılında da ülkemize getirmeyi başardık. Son beş yılda üç kere aynı ödülü alarak kırılması çok güç bir rekora imza atmış olduk.

İş ortakları konferansından bir gün önce EMEA bölgesinden seçilmiş 10 özel iş ortağının bulunduğu Partner Advisory Council (PAC) toplantılarına ülkemizdeki tek temsilci olarak katıldık ve McAfee üst düzey yöneticileri ile birebir görüşmelerde bulunduk. Konferansın son günü bir sunum yaparak dokuz yıldır çalıştığımız önemli bir müşterimizin başarı hikayesini bölgemizdeki diğer iş ortakları ile paylaştık.

Bizlere bu gururu yaşatan ve tutkuyla çalışan tüm personelimize, bizlere güvenen ve güç veren müşterilerimize, yoğun çabalarımızı gören ve defalarca ödüllendiren McAfee’ye, iş birlikleri nedeni ile McAfee Türkiye ofisi çalışanlarına ve tüm iş ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.